χορηγικό πρόγραμμα

0

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ

Ο θεσμός των αθλητικών χορηγιών, όπως είναι γνωστό, υπήρξε κατά την αρχαιότητα, αλλά πολύ περισσότερο σήμερα, που τα αθλητικά σωματεία στερούνται των αναγκαίων πόρων για την ανάπτυξη της δράσης τους, ένα σημείο συνάντησης επιχειρηματικού κόσμου και αθλητικής δραστηριότητας.

Καμία αθλητική διοργάνωση δεν διεξάγεται πλέον, χωρίς την υποστήριξη χορηγών.

Από επίσημες έρευνες προκύπτει, ότι οι συνθήκες του έντονου ανταγωνισμού, όχι μόνον δεν αποτελούν εμπόδιο για υποστήριξη του αθλητισμού και για κοινωνική προσφορά, αλλά αποτελούν και την καλύτερη απάντηση του επαγγελματία σε ερωτήματα όπως:

·         Με ποιο τρόπο θα κατορθώσω να διατηρήσω την πελατεία μου;

·         Πως θα τα καταφέρω να μεγαλώσω την πελατειακή μου βάση;

·         Πως θα πετύχω την αναγνώρισή μου στην περιοχή;

·         Πως θα μεγαλώσω τη φήμη μου;

·         Πως μπορώ να προβληθώ καλύτερα;

Από την άλλη πλευρά, αποτελεί πλέον κοινή και παγιωμένη πεποίθηση, ότι όσο αναβαθμίζεται η αγορά της περιοχής μας, τόσο και τα οφέλη θα μπορούν να είναι μεγαλύτερα.

Η ανάγκη εξεύρεσης δαπανών για πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, σε συνδυασμό με τις  συχνές οικονομικές κρίσεις, είναι μονόδρομος για μας ώστε να στραφούμε στην τοπική κοινωνία και τους επαγγελματίες της να μας στηρίξουν. Εμείς απο την πλευρά μας προσπαθούμε με στοχευμένες ενέργειες και δραστηριότητες, να προσελκύσουμε εν δυνάμει «πελάτες» (αθλητές, θεατές και περίγυρος αυτών).

ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΩΝ

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Για τα διαδικαστικά αλλά και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία παρακαλούμε να απευθυνθείτε στον Αλεξάνδρου Γεώργιο (υπεύθυνο προώθησης και διαφίμισης)