Αγώνας δρόμου θα διεξαχθει στον Τυρό Κυνουρίας ατην Αρκαδία την Κυριακή  4 Ιουνίου 2017

  • Γενικές πληροφορίες αγώνα
Ο αγώνας θα έχει αφετηρία από το λιμάνι του Τυρού όπου και θα τερματίσουν οι αθλητές κάνοντας ένα πλήρη κύκλο του κόλπου. Η συνολική απόσταση μιας ολόκληρης διαδρομής είναι 8000μέτρα.
Θα διεξάχθουν αγώνες 8χλμ( 1 γύρος) και 16χλμ.(2 γύρους)
Οι κατηγορίες αθλητών είναι: εώς  29ετών / 30 – 39 ετών / 40 – 49 ετών / 50 -59 ετών / 60+. Κάθε κατηγορία θα πρέπει να συμπληρώσει 10 τουλάχιστον συμμετοχές για να ισχύει. Σε αντίθετη περίπτωση οι αθλητές ενσωματώνονται στην προηγούμενη ακριβώς κατηγορία και γίνονται μια.
Επίσης την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα Σάββατο 3 Ιουνίου θα διεξαχθεί αγώνας παιδικός 1000m. (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα)

 

  • Εγγραφές
Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής από Παρασκευή 5 Μαϊου έως και Δευτέρα 29 Μαίου.

TYROS RUN FORM

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται επίσης Παρασκευή 2 Ιουνίου – και Σάββατο 3 Ιουνίου από 9πμ – 9μμ στα γραφεία της διοργανώτριας Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ (παραλία Τυρού Αρκαδίας).

Σε όλους τους αθλητές θα δωθούν έπαινοι συμμετοχής. Επίσης προεραιτικά όσοι επιθυμούν θα μπορούν να προμηθευτούν το αναμνηστικό t-shirt του αγώνα.

  • Διαμονή – εστίαση

Μέσα από το site θα βρείτε τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις που παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές στους αθλητές, συνοδούς, επισκέπτες (ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ), και φυσικά πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή της Κυνουρίας.

Μαζί με τα νούμερα θα διανέμετε έντυπος οδηγός αγώνα με όλες τις πληροφορίες των χορηγών και υποστηρικτών του αγώνα και τις προσφορές – εκπτωσείς που έχουν εξασφαλίσει για εσάς.

  • Σημαντικά

Κατά την διάρκεια του αγώνα θα μοιραστούν μπουκάλια νερό, ισοτονικό ποτό, περάσματα με νερό για να δροσιστούν οι αθλητές (ντουζιέρες κατά μήκος της παραλιακής διαδρομής) και στο τέλος μπανάνες.

Σας παραθέτουμε σχεδιάγραμμα της διαδρομής με μερικές πρώτες χρήσιμες πληροφορίες. όπως και τα υψομετρικά στοιχεία της.